top of page

Mjesec ljute hrane u suradnji s Volim ljuto

Ljuta promocija traje od cijeli mjesec lipanj i obuhvaća tri različita jela sa standardnog Franko’s menija, no u ljućim varijantama nego inače Nema nadoplate za tri jela na promo meniju, a članovi Kluba Ljubitelja Ljutine imaju 20% popusta na njih (uz predočenje članske iskaznice.

 

CANNELLONI EMILIA ROMAGNA (LJUTINA 1/5)

Ukusna tjestenina u talijanskom stilu s fantastičnom kombinacijom mljevenog mesa, sira, umaka i začina pojačana je ljutinom i aromom Vrabasco Srirache. Cijena: 65 kn (52 kn za članove KLJLJ)
 

CALABRIAN RED PIZZA (LJUTINA 3/5)


San Marzano DOP, mozzarella fior di latte, pikantna kobasica salsiccia, ‘Nduja, sušene niti chili papričica, bijele ukiseljene lučice, ekstra djevičansko maslinovo ulje i svježi bosiljak pojačana sušenim Crazy Mix papričicama koji će dati ludi kick ljutine za sve one koji vole iznenađenja i nepredviđenu vožnju kroz razine ljutine! Cijena: 88 kn (70,40 kn za članove KLJLJ) 

BLACK SLAVONIAN PIG BURGER (LJUTINA 4/5)

Ovaj burger sastoji se od mesa crne slavonske svinje, karameliziranog luka, matovilca, grana padano sira, domaćeg BBQ umaka i krumpirića koji su prilog. Ovom odličnom burgeru dodan je Vrabanero Ajvar Burn koji mu daje dodatnu aromu i ljutinu kakva je netipična za ajvare, a bome i većinu burgera. Jeste li spremni probati ovu kombinaciju? Cijena: 75 kn (60 kn za članove KLJLJ)

Comments


bottom of page