Za ponedjeljak 26.10.2020. pripremili smo posebnu ponudu, istarske fuže s boškarinom po cijeni od 85kn.

Ponedjeljak može biti lijep ukoliko ga takvim napravimo, a ponedjeljni ručak riješen bez očajavanja.
Sutra, stoga, na jelovniku Franko's Pizza Bara imamo Limited edition - Istarske fuže s boškarinom. Početak posluživanja je 13 sati, uz napomenu da jelo pripremamo u ograničenoj količini.
Dopustite da predstavimo njegovo veličanstvo Boškarin, gastronomsku deliciju čije je meso postalo sastavni dio tradicionalne istarske kuhinje.
Istarski vol, boškarin, poput je Istrijana, veliki radnik, poslušan, odan, skroman, a u isto vrijeme snažan, ponosit i velik. Nema pedlja istarske zemlje gdje boškarin nekada davno nije koračao, tvrde poznavatelji.
Boškarin je zapravo osobno ime koje se u prošlosti davalo samo najboljem i najljepšem volu.
Imajući to na umu, s velikim poštovanjem pristupamo ovom iznimno kvalitetnom mesu no i namirnicama s kojima se voli.
Fuži su s potpisom Klare Marić.
Posljednje, no ne i manje važno. Sve zaokružujemo crnim vinom Teran, Benvenuti Teran Anno Domini. Harmonične je strukture, odležan 24 mjeseca u hrastu, na maceraciji od 20 dana, kojem će cijena prigodno biti 45 kuna.
Kako nam je ovo prvi ponedjeljak kuhamo samo jedan lonac i s posluživanjem krećemo u 13 sati.
Pokušajte doći čim ranije jer lonac nije prevelik.
Rezervirati svoje mjesto možete na našoj web stranici.